May 24, 2010

i hate dis feeling.

hmmm sedih sedih sedih . aku mmg patut kene layan mcm ni kot ?
layan baik baik pon mcm tade function . susah susah
kau tak rasa apa aku rasa , sebab tu kau buat tak kesah .
cuba kalau kau kat tempat aku ? apa kau rasa ? ke tak rasa apa2 ?
tape laaa aku mmg dah biasa macam ni .
pendam je apa aku rasa . biar aku sorang tahu apa aku rasa .
kau tak boleh nak luang kan masa utk aku sikit ke ?
before 2 weeks kau ta cntct aku.


can you make me smile like before? huh? :(

1 comment:

mam said...

cool2
jangan sedih2
semua boleh settle dengan talk
cubalah cakap dengan dia. :)