May 15, 2010

pets shop hehe

ini lah akibat belajar last minute HAHA
topik tade kene mengena dengan gambar =_=






awww comel bukan gambar kucing kt atas ni ? awwww ! comel mel mel , suka suka.
nak tahu ni kucing siapa ? hmmm kucing i laaa :P:P hee
no laaa , mana mampu nk beli kucing harga beriban riban -_____-

ok cerita nya begini , semalam saya dan dua orang rakan saya pergi ke section 8 .
saya menemani rakan saya membeli NAN CHEESE di kedai mamak .
beliau sangat mengidam makan nan cheese disitu . pergi jauh jauh sampai section 8 hanya membeli satu nan cheese , -__- okay layan . sementara menunggu nan cheese siap , jalan jalan sebentar di kedai sebelah . tengah jalan jalan tiba tiba ada kedai haiwan , awww !
dengan segera saya dan rakan saya memasuki kedai itu. sangat teruja sebab ada banyak hamster dan kucing , i loiiiikeeee ! saya ni agak terjua sikit lihat kucing2 comel montel ni . hee
siap bersilaa lagi main ngan kucing tu ,sangat memalukan azie ni -______-
tapi tak pe , sukaa kucing punya pasal . hentam je la .lagipon kedai tu tak ada orang kot . hehe
haaa tgok tgokkk gambar kucing tuu . comel kan kan kannnnn !
ayahhhhh , nk kucing tu bole ?pleaseee -_____-

3 comments:

FANA said...

alalala ,, comel tahap dewa siaa kucing oren ue ! meeooowwww :P

Lydia said...

kucing tu comel gilaaaaaa ! :)

Nurazieana said...

ha ahh comel gila /:D