Aug 9, 2010

dah lama ta update diary kesayangan saya ni , hihi
patut nya nk update minggu lepas , tp asyik lupa je plus tada masa busy sgt dgn class sume.demm!
penat tawu penat ? hari hari bangun pagi , class habis jam 4 ptg. wohooo
macam pergi kerja pula ye? sabar azieana sabar. nk DEKAN kn ? so study ye. hihi insyallah.
banyak sangat yg benda nk cerita , tp nti korang ta larat pulak nk baca. penuh satu blogsiput ni kang haha
okay la nk cita pasal minggu lepas la.
okay minggu lepas pegi pahang teman zamir jumpa kawan die. kawan ke? ehem ehem. :)
okay kteorg plan hari sabtu nk gerak melaka. sebab saya tinggal sorang di hostel. kasihan kn ? hmmm
memot ckp nk teman saya , tp die mungkir janji. sampai hati tinggal kn i sorg2 :(
semua budak bilik balik. sob sob.then msg yasmin ckp die saya tinggal sorang ni.
then die cakap suruh jijie anta rumah die la, tido rumah die.
okay idea yang bernas. dari pahang shoot ke bangi. amek barang2 sume. gerak ampang. penat mcm nk mampos boleh?
dah la penat dengan sakit tekak nye lagi. aihh kasihan tak? -.-
sekarang pon sakit tekak makin teruk. kahak berdarah. omaigoshh! mybe tekak saya luka ye? sakit sangat*
tido uma mynn 3 hari, tenkiuu yasmin n lindaaa. sayang korang muah muah. :)
sorry sangat susah kn mynn. sorry -.-
dah 3 minggu tak balik jb, rinduuuuuuuuuuu kt family. ibu selalu call tanya bila nk balik.
nak balik minggu ni tapi ahad ni ada paper macro pulak. mengada je lect buat time weekend. sabar je la. aihh
nak balik jb nk balik jb. -.-
okay actually tak sabar nk tungu 12 OGOS 2010. kenapa ye? tunguuuuu new update ye ! :) yeahhh tak sabar.
sayang, i love you :)

1 comment:

Fida Jai OWN said...

salam . wah . apa yang special tu :)