Oct 4, 2010

Birthday girl



Happy birthday to you ,
Happy birthday to you ,
Happy birthday to azie ,
Happy birthday to me .

Okay boleee tiup lilin sekarang , fuhhhh
okay clap ur hand now , yeah . HAHA
pissed off. =.=

4 OCTOBER 1991 .

okay dah besar kan azieana sekarang , dah 19 tahun ye :)
wow tahun depan dah 20 , okay tak suka . =.=
ta sangka sekarang umur aku dah 19 , dah nak masuk zaman dewasa
bukan sekarang da dewasa ke?
sekarang remaja lahhh haha

thanks to all peeps yang wish my birthday okay , love you all.
even ada yang lupa nk wish kira halal Jea.
and thanks jugak kepada Azizi arshad sebab bagi saya present yang sangat bermakna
takan saya lupa sampai bila2 , nk tau apa ? shhh rahsia :D
just me and azizi je tahuuu .
thanks okay.
benda yang paling tak tersangka.
really appreciate. =.=

btw i need my family and pyka razlan now . :'(
pyka : nak pinjam bahu nk nanges jap , boleh tak ?
nak jumpa kau , rindu sangat =.=

sekarang officially 19teen yeah , so dah tak boleh banyak main dah
kene fokus study
be matured yeee , jangan macam budak2
alwes think positive .
so kena berubah banyak benda .
insyallah i will . pray for me .
thanks .




with love .
Nurazieana Bte Mohd Jamal .




1 comment:

taqiem said...

happy bday yup.,.
smoga pnjang umur murah rzki ok,.