Nov 23, 2010

help me.


sedih sedih sedih . hell yeah ? sepatutnya time cuti semester ni aku happy , tp aku sedih .
bukan sedih sbb tinggalkan kawan ke apa , tp sedih ntah laaaa. :(
sedih sgt, keje nk menangis je. hmmmmm yeah aku ta sekuat mcm org lain.
aku lembik.


dalam hati dah cakap cukup cukup la tu menangis.
tp air mata tetap mengalir.

kenapa ni? ya allah , kuatkan lah hamba mu yang lemah ni .

:'(




2 comments:

Marya Hana . said...

erm. kadang2 kite buat ape pon semua x kena. tu lah, mesti ade masalah dengan persekitaran.

nasihat i, u pergi beriadah.
have fun ! :)

dah2.

Amanina Sofea احمدل said...

xsemua yg kite nk akn dpat..
saba k..
jgn sdih2..